Onze menukaart

Maandgerecht, keuzemenu, bedrijfsborrel, feest en partijen. Het is nooit ongezellig bij ons.

€ 8,95

Garnalen coktail

Noorse garnalen met cocktailsaus op een bedje van sla.

€ 9,95

Proeverij van het hert

Herten carpaccio met truffel tapenade, herten paté, bitterbal van herten ragout met vlierbessen compote.     

€ 9,95

Rundercappaccio

Huisgemaakte carpaccio met pesto en Parmezaanse kaas.
€ 6,95

Soep: Runderbouillon

Heldere bouillon met groente garnituur.

€ 7,95

Esgargots

Wijngaardslakken met huisgemaakte kruidenboter. (7 stuks)
€ 7,95

Soep: Spinaziesoep

Licht gebonden soep met verse spinazie.

€ 18,95

Zalmfilet

Op de huid gebakken zalmfilet geserveerd met een bieslookroomsaus.       

€ 21,95

Kalfsentrecote

Van de grill met gorgonzola saus.

€ 23,95

Sliptong

Sliptong in boter gebakken. 

€ 19,95

Wildstoof

Stoof van hert en wildzwijn langzaam gegaard in eigen jus.

€ 18,95

Kabeljauw

Op de huid gebakken kabeljauw met een heerlijke saus.

€ 24,95

Tournedos

Biefstuk van de haas met een peperroomsaus.
€ 18.95

Varkenshaas

Medaillons geserveerd met champignonsroomsaus.

€ 20,95

Konijn

Duinkonijn langzaam gegaard in eigen jus.
Kleine portie € 16,95. Grote portie € 20,95.

Garnituur bij hoofdgerechten vis-vlees

Alle hoofdgerechten vis-vlees worden geserveerd met verse groenten, rauwkost salade en aardappelgarnituur.
€ 9,95

Gamba's

Gemarineerde gamba's op een bedje van pasta.
€ 6,95

Soep: Tomatensoep

Licht gebonden tomatensoep met een scheutje room (Vegetarische)
€ 7.95

Herfst salade

Frisse salade met wildzwijn ham ( Copa ham ), zon gedroogde tomaatjes, kastanje en gemarineerde paddestoelen.

5,95

Petit dessert

Vanille roomijs met slagroom.
7,95

Mokka dessert

Hazelnootschuim met vanille roomijs, overgoten met mokka crème.
6,95

Dame Blanche

Vanille roomijs met warme chocoladesaus en slagroom.
9,95

Kaas plankje

Drie verschillende soorten kaas, appelstroop, toast en een glaasje dessert sherry.
7.95

Vijgen

Gepocheerde vijgen met rozijnen en een sabayon van witte wijn.     

7,95

Crème Brûlée

Traditioneel vanille crème brûlée, een bolletje karamel ijs en een toefje slagroom.
4,95

Kinderijsje

Verrassing ijsje voor de kleintjes.
13,95

Saté van de grill

Gemarineerde varkenshaas met saté saus.
13,95

Kipsaté van de grill

Gemarineerde kipfilet met saté saus.
14,95

Spareribs (350 gram)

Gemarineerde spareribs met een chilisaus.
16,95

Spareribs (500 gram)

Gemarineerde spareribs met een chilisaus.
13,95

Schnitzel

Gepaneerde schnitzel in boter gebakken.
13,95

Maaltijdsalade: Carpaccio

Maaltijdsalade van carpaccio met pesto en Parmezaanse kaas. Bij de maaltijdsalade serveren wij frites.
2,95

Complete garnituur

De plate gerechten worden geserveerd met salade en frites. Eventueel kunt u hierbij een compleet garnituur verkrijgen: gebakken aardappels en warme groente.
15,95

Maaltijdsalade: Vis

Maaltijdsalade van diverse soorten vis en gamba's. Bij de maaltijdsalade serveren wij frites.
15,95

Herfst quiche

Herfst quiche gevuld met herfst groenten, kastanje gegratineerd met kaas, geserveerd met gebakken oesterzwammen.

15,95

Lasagne

Bospaddenstoelen lasagne uit de oven in tomaten saus en room, gegratineerd met kaas.

Garnituur bij vegetarische gerechten

Alle vegetarische gerechten worden geserveerd met rauwkost salade en aardappelgarnituur.
6,95

Kinderschnitzel

6,95

Vier kipnugget

6,95

Vier bitterballen

8,95

Spareribs

Complete garnituur

Alle kindergrechten worden geserveerd met appelmoes en frites.

Keuze: 3 gangen = € 23,95 of 4 gangen = € 26,95

Tussengrecht kan ook als voorgerecht besteld worden bij een 3-gangen menu.

Hoofdgerecht keuzemenu: Wildstoof

Stoof van hert en wildzwijn langzaam gegaard in eigen jus.

Voorgerecht keuzemenu: Vis duo

Rillette van vis, gerookte zalm, salsa van komkommer met een creme fraish vvan bieslook.

Hoofdgerecht keuzemenu: Zalmfilet

Op de huid gebakken zalmfilet, geserveerd met een bieslookroomsaus.

Voorgerecht keuzemenu: Herfst salade

Frisse salade met wildzwijn ham ( Copa ham ), zon gedroogde tomaatjes, kastanje en gemarineerde paddenstoelen.

Hoofdgerecht keuzemenu: Varkenshaas

Medaillons van varkenshaas, geserveerd met champignonroomsaus.

Tussengerecht keuzemenu: Runderbouillon

Heldere bouillon met groenten garnituur.

Dessert keuzemenu: Crème Brûlée

Traditioneel vanille crème brûlée, een bolletje karamel ijs en een toefje slagroom.

Heeft u een allergie? Meld het ons!

Dessert keuzemenu: Vijgen

Gepocheerde vijgen met rozijnen en een sabayon van witte wijn.

4,95

Olijven om mee te nemen

350 gram olijven.

Soep:

Met een garnituur van groente en ossenstaart.

Grote keuze

Van maandgerecht, keuzemenu tot maaltijdsalades.

€ 13,95

€ 13,95

Maandgerecht: Iedere maand kiest onze kok een ander gerecht Deze maand: Kipfilet, gegratineerd met Pesto en Brie, geserveerd rode wijnsaus. Moet u proeven!

vanaf € 23,95

vanaf € 23,95

Keuzemenu: U heeft de keuze uit twee voorgerechten en een tussengerecht. De keuze uit de hoofdgerechten bestaat uit twee vleesgerechten en een visgerecht. Tot slot maakt u de keuze uit twee desserts.
3 gangen = € 23,95 en
4 gangen = € 26,95
.
€ 13,95

€ 13,95

Carpaccio salade: Salade van carpaccio met pesto en Parmezaanse kaas. De plate gerechten worden geserveerd met salade en frites.
€ 15,95

€ 15,95

Vis salade: Salade van diverse soorten vis en gamba's. De plate gerechten worden geserveerd met salade en frites.

Sub Menu

Openingstijden

Ma - Zo 16.00 uur - 23.00 uur
Tot einde gezelligheid

Over ons...

Als ware pioniers zijn Arie en Carla Buys in 1978 Bar Restaurant Le Baffon in Apeldoorn gestart.
Lees verder...

Volg ons