Onze menukaart

Maandgerecht, keuzemenu, bedrijfsborrel, feest en partijen. Het is nooit ongezellig bij ons.

€ 4,00

Mand brood

Wit en meergrane stokbrood met knoflooksaus, kruidenboter en tapenade.

€ 3,00

Portie olijven

Huisgemarineerde zoete-olijven.

€ 8,95

Herfstsalade

Frisse salade met wildzwijnsham, gemarineerde bospaddenstoelen, vossenbessen, walnoot en balsamico dressing.

€ 9,95

Wild Palette

Wildzwijn coppa ( ham ), gevogelte paté, bitterbal van hert en truffel aardappel salade.

€ 9,95

Rundercappaccio

Huisgemaakte carpaccio met pesto en Reypennaer kaas.

€ 6,95

Soep: Runderbouillon

Heldere bouillon met groente garnituur.

€ 7,95

Esgargots

Wijngaardslakken met huisgemaakte kruidenboter. (7 stuks)
€ 7,95

Soep: Mosselsoep

Licht gebonden crème soep.

15,95

Maaltijdsalade: Vis

Een rijk gevulde salade met diverse soorten vis en gamba’s op een bedje van sla.

€ 19,95

Zalmfilet*

Op de huid gebakken zalmfilet geserveerd met een bieslookroomsaus.       

€ 23,95

Sliptong*

Sliptong (3 stuks) in boter gebakken. 
(2 Stuks € 19,95)

€ 18,95

Zeebaars*

Gebakken en geserveerd met en gember-limoensaus.

13,95

Maaltijdsalade: Carpaccio

Een rijk gevulde salade met rundercarpaccio, pesto en Reypenaar kaas.

€ 22,95

Hertenbiefstuk*

Van de rugfilet geserveerd met een rode wijnsaus.

€ 24,95

Tournedos

Biefstuk van de haas met een peperroomsaus, op een bedje van seizoensgroenten.

€ 18.95

Varkenshaas

Medaillons geserveerd met champignonsroomsaus, op een bedje van seizoensgroenten.

€ 18,95

Konijn*

Duinkonijn langzaam gegaard in eigen jus (±200 gram) € 18,95, (±400 gram) € 22,95.

€ 18,95

Wildstoof*

Van hert en wildzwijn langzaam gegaard in een zachte wildjus met aardappelpuree.   

Garnituur bij hoofdgerechten vis-vlees

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met rauwkost salade, friet of gebakken aardappelen.

*op een bedje van seizoensgroenten.

€ 9,95

Gamba's

Gemarineerde gamba's op een bedje van pasta.
€ 6,95

Soep: Tomatensoep

Licht gebonden tomatensoep met een scheutje room. ( vegetarisch )

€ 9.95

Proeverij van Vis

Licht gegaarde tonijn, gebakken coquille, Alkmaarse gort en wakame met een mayonaise van saffraan met een vleugje citroen.   

5,95

Petit dessert

Vanille roomijs met slagroom.
7,95

Mokka dessert

Hazelnootschuim met vanille roomijs, overgoten met mokka crème.
6,95

Dame Blanche

Vanille roomijs met warme chocoladesaus en slagroom.
9,95

Kaas plankje

Drie verschillende soorten kaas, appelstroop, toast en een glaasje dessert sherry.
7.95

Choco Dessert

Brownie, mousse van witte chocolade, ijs van tonka bonen en karamelsaus.  

7,95

Crème Brûlée

Traditioneel vanille crème brûlée, een bolletje karamel ijs en een toefje slagroom.
4,95

Kinderijsje

Verrassing ijsje voor de kleintjes.
13,95

Saté van de grill

Gemarineerde varkenshaas met saté saus.
13,95

Kipsaté van de grill

Gemarineerde kipfilet met saté saus.
14,95

Spareribs (350 gram)

Gemarineerde spareribs met knoflooksaus.

16,95

Spareribs (500 gram)

Gemarineerde spareribs met knoflooksaus.

13,95

Schnitzel

Gepaneerde schnitzel in boter gebakken.
9,95

Pasta Bolognese

Tagliatelle met bolognesesaus en Reypenaer kaas.

2,95

Complete garnituur

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met rauwkost salade, friet of gebakken aardappelen.

*geserveerd op een bedje van seizoensgroenten.

15,95

Quiche

Herfst quiche, gevuld met diverse groenten en kastanje, gegratineerd met kaas.

15,95

Lasagne

Bospaddenstoelen lasagne uit de oven in tomaten saus en room, gegratineerd met kaas.

Garnituur bij vegetarische gerechten

Alle vegetarische gerechten worden geserveerd met rauwkost salade en aardappelgarnituur.
6,95

Kinderschnitzel

6,95

Vier kipnugget

6,95

Vier bitterballen

6,95

Frikandel

8,95

Spareribs

Complete garnituur

Alle kindergrechten worden geserveerd met appelmoes en frites.

Keuze: 3 gangen = € 23,95 of 4 gangen = € 26,95

Tussengrecht kan ook als voorgerecht besteld worden bij een 3-gangen menu.

Voorgerecht keuzemenu: Vis Palette

Rilette van zalm, gerookte pangafilet, crème fraîche met bieslook en zoetzuur van komkommer.  

Voorgerecht keuzemenu: Herfstsalade

Frisse salade met wildzwijnsham, gemarineerde bospaddenstoelen, vossenbessen, walnoot en balsamico dressing.  

Tussengerecht keuzemenu: Runderbouillon

Heldere bouillon met een garnituur van groente en rundvlees.

Hoofdgerecht keuzemenu: Wildstoof

Hert en wildzwijn langzaam gegaard in een wild jus met aardappel puree.

Hoofdgerecht keuzemenu: Varkenshaas

Medaillons van varkenshaas, geserveerd met een champignonroomsaus.

Hoofdgerecht keuzemenu: Zeebaars

Gebakken en geserveerd met een gember-limoensaus.

Dessert keuzemenu: Crème Brûlée

Traditioneel vanille crème brûlée, een bolletje karamelijs en een toefje slagroom.

Dessert keuzemenu: Choco Dessert

Brownie, mousse van witte chocolade, ijs van tonka bonen en karamelsaus.

Heeft u een allergie? Meld het ons!

4,95

Olijven om mee te nemen

350 gram olijven.

Grote keuze

Van maandgerecht, keuzemenu tot maaltijdsalades.

€ 13,95

€ 13,95

Maandgerecht: Iedere maand kiest onze kok een ander gerecht Deze maand: wildzwijn medaillons. geserveerd met rodewijnsaus, vossenbessen op een bedje van seizoensgroente. Moet u proeven!

vanaf € 23,95

vanaf € 23,95

Keuzemenu: U heeft de keuze uit twee voorgerechten en een tussengerecht. De keuze uit de hoofdgerechten bestaat uit twee vleesgerechten en een visgerecht. Tot slot maakt u de keuze uit twee desserts.
3 gangen = € 23,95 en
4 gangen = € 26,95
.
€ 13,95

€ 13,95

Carpaccio salade: Salade van carpaccio met pesto en Parmezaanse kaas. De plate gerechten worden geserveerd met salade en frites.
€ 15,95

€ 15,95

Vis salade: Salade van diverse soorten vis en gamba's. De plate gerechten worden geserveerd met salade en frites.

Menu's

Volg ons

Openingstijden

Di - Zo 16.00 uur - 23.00 uur
Tot einde gezelligheid

Over ons...

Als ware pioniers zijn Arie en Carla Buys in 1978 Bar Restaurant Le Baffon in Apeldoorn gestart.
Lees verder...