Onze menukaart

Maandgerecht, keuzemenu, bedrijfsborrel, feest en partijen. Het is nooit ongezellig bij ons.

€ 8,95

Garnalen coktail

Noorse garnalen met cocktailsaus op een bedje van sla.

€ 9,95

Proeverij van het hert

Herten carpaccio met truffel tapenade, herten paté, bitterbal van herten ragout met vlierbessen compote.     

€ 9,95

Rundercappaccio

Huisgemaakte carpaccio met pesto en Reypennaer kaas.

€ 6,95

Soep: Wildbouillon

Heldere bouillon met groente garnituur.

€ 7,95

Esgargots

Wijngaardslakken met huisgemaakte kruidenboter. (7 stuks)
€ 7,95

Soep: Pompoensoep

Licht gebonden soep met een scheutje room. ( vegetarisch )

€ 18,95

Zalmfilet

Op de huid gebakken zalmfilet geserveerd met een bieslookroomsaus.       

€ 22,95

Hertenbiefstuk

Van de rugfilet met een rodewijnsaus.

€ 23,95

Sliptong

Sliptong (3 stuks) in boter gebakken. (2 Stuks € 19,95)

€ 19,95

Wildzwijnhaas

Medaillons omwikkeld met spek geserveerd met een bospaddenstoelenroomsaus.

€ 19,95

Kabeljauw

Op de huid gebakken, geserveerd met een zachte mosterdroomsaus.

€ 24,95

Tournedos

Biefstuk van de haas met een peperroomsaus.
€ 18.95

Varkenshaas

Medaillons geserveerd met champignonsroomsaus.

€ 21,95

Hazenbout

Hazenbout langzaam gegaard in eigen jus met aardappelpuree.

Garnituur bij hoofdgerechten vis-vlees

Alle hoofdgerechten vis-vlees worden geserveerd met verse groenten, rauwkost salade en aardappelgarnituur.
€ 9,95

Gamba's

Gemarineerde gamba's op een bedje van pasta.
€ 6,95

Soep: Tomatensoep

Licht gebonden tomatensoep met een scheutje room. ( vegetarisch )

€ 7.95

Wintersalade

Frisse salade met wildzwijn ham ( Copa ham ), zon gedroogde tomaatjes, kastanje en gemarineerde paddestoelen.

5,95

Petit dessert

Vanille roomijs met slagroom.
7,95

Mokka dessert

Hazelnootschuim met vanille roomijs, overgoten met mokka crème.
6,95

Dame Blanche

Vanille roomijs met warme chocoladesaus en slagroom.
9,95

Kaas plankje

Drie verschillende soorten kaas, appelstroop, toast en een glaasje dessert sherry.
7.95

Choco Dessert

Witte chocolade bavaroise, brownie en een bolletje chocoladeroomijs met slagroom.

7,95

Crème Brûlée

Traditioneel vanille crème brûlée, een bolletje karamel ijs en een toefje slagroom.
4,95

Kinderijsje

Verrassing ijsje voor de kleintjes.
13,95

Saté van de grill

Gemarineerde varkenshaas met saté saus.
13,95

Kipsaté van de grill

Gemarineerde kipfilet met saté saus.
14,95

Spareribs (350 gram)

Gemarineerde spareribs met knoflooksaus.

16,95

Spareribs (500 gram)

Gemarineerde spareribs met knoflooksaus.

13,95

Schnitzel

Gepaneerde schnitzel in boter gebakken.
13,95

Maaltijdsalade: Carpaccio

Huisgemaakte carpaccio met pesto op een bedje van sla en Reypenaer kaas. Bij de maaltijdsalade serveren wij frites.

9,95

Pasta Bolognese

Tagliatelle met bolognesesaus en Reypenaer kaas.

2,95

Complete garnituur

De plate gerechten worden geserveerd met salade en frites. Eventueel kunt u hierbij een compleet garnituur verkrijgen: gebakken aardappels en warme groente.

Complete garnituur

Alle kindergrechten worden geserveerd met appelmoes en frites.
15,95

Maaltijdsalade: Vis

Diverse soorten vis en gamba’s op een bedje van sla. Bij de maaltijdsalade serveren wij frites.

15,95

Winterquiche

Winterquiche gevuld met groenten, kastanje gegratineerd met kaas, geserveerd met gebakken oesterzwammen.

15,95

Lasagne

Bospaddenstoelen lasagne uit de oven in tomaten saus en room, gegratineerd met kaas.

Garnituur bij vegetarische gerechten

Alle vegetarische gerechten worden geserveerd met rauwkost salade en aardappelgarnituur.
6,95

Kinderschnitzel

6,95

Vier kipnugget

6,95

Vier bitterballen

8,95

Spareribs

Keuze: 3 gangen = € 23,95 of 4 gangen = € 26,95

Tussengrecht kan ook als voorgerecht besteld worden bij een 3-gangen menu.

Hoofdgerecht keuzemenu: Runderstoof

Stoof van rundvlees langzaam gegaard in eigen jus.

Voorgerecht keuzemenu: Vis duo

Rillette van vis, gerookte zalm, salsa van komkommer met een creme fraish vvan bieslook.

Hoofdgerecht keuzemenu: Duo van vis

Duo van gebakken zalm en pangafilet, geserveerd met een bieslookroomsaus.

Voorgerecht keuzemenu: Hertencarpaccio

Huisgemaakte carpaccio van hert met pesto.

Hoofdgerecht keuzemenu: Varkenshaas

Medaillons van varkenshaas, geserveerd met champignonroomsaus.

Tussengerecht keuzemenu: Wildbouillon

Heldere bouillon met groenten garnituur.

Dessert keuzemenu: Crème Brûlée

Traditioneel vanille crème brûlée, een bolletje karamel ijs en een toefje slagroom.

Heeft u een allergie? Meld het ons!

Dessert keuzemenu: Choco Dessert

Witte chocolade bavaroise, brownie en een bolletje chocoladeroomijs met slagroom.

4,95

Olijven om mee te nemen

350 gram olijven.

Soep:

Met een garnituur van groente en ossenstaart.

Grote keuze

Van maandgerecht, keuzemenu tot maaltijdsalades.

€ 13,95

€ 13,95

Maandgerecht: Iedere maand kiest onze kok een ander gerecht Deze maand: Duo van vis Gebakken zalm en pangafilet. Met een bieslookroomsaus.Moet u proeven!

vanaf € 23,95

vanaf € 23,95

Keuzemenu: U heeft de keuze uit twee voorgerechten en een tussengerecht. De keuze uit de hoofdgerechten bestaat uit twee vleesgerechten en een visgerecht. Tot slot maakt u de keuze uit twee desserts.
3 gangen = € 23,95 en
4 gangen = € 26,95
.
€ 13,95

€ 13,95

Carpaccio salade: Salade van carpaccio met pesto en Parmezaanse kaas. De plate gerechten worden geserveerd met salade en frites.
€ 15,95

€ 15,95

Vis salade: Salade van diverse soorten vis en gamba's. De plate gerechten worden geserveerd met salade en frites.

Over ons...

Als ware pioniers zijn Arie en Carla Buys in 1978 Bar Restaurant Le Baffon in Apeldoorn gestart.
Lees verder...

Volg ons

Openingstijden

Di - Zo 16.00 uur - 23.00 uur
Tot einde gezelligheid

Menu's