Tussengrecht kan ook als voorgerecht besteld worden bij een 3-gangen menu. De hoofdgerechten worden geserveerd met rauwkostsalade, friet of gebakken aardappelen.
Visterrine v. zalm en witvis | salsa v.courgette |crème fraîche van bieslook
Terrine van gevogelte | wildzwijn | spek | crème van Amsterdamse uitjes | rode uien compote
Heldere bouillon | groente garnituur | bospaddenstoelen
Gebakken zalmfilet | bieslookroomsaus | seizoensgroenten
Hert | langzaam gegaard in een wild jus | aardappelpuree | seizoensgroenten
Medaillons | champignonroomsaus | seizoensgroente
Crème brûlée taart | karamel ijs | slagroom
Chocolade taart van amandel en mousse | witte chocolade ijs | slagroom
Wit stokbrood | meergranen stokbrood | knoflooksaus | kruidenboter
Huisgemarineerde zoete-olijven.
Frisse salade | pulled pork v. wildzwijn | gekonfijte rode ui | vossenbessen | mosterd dressing
Herten rosbief | gevogelte paté | zwijnsham | bospaddenstoelen
Zeven wijngaardslakken | huisgemaakte kruidenboter | brood
Visterrine v. zalm en witvis | garnaaltjes | gerookte claressefilet | salsa v. courgette | crème fraîche v. bieslook
Gemarineerd | bosui | dille | pasta | roomsaus
Huisgemaakt | pesto | cashew noten | parmezaanse kaas
Licht gebonden | ui | stukjes tomaat | room | vegetarisch
Licht gebonden crème soep | bospaddenstoelen | wildzwijnsham (zonder ham vegetarisch)
350 gram olijven
Geserveerd met friet.
Frisse salade | pesto | pijnboompitten | Parmezaanse kaas
Frisse salade | warme vis | koude vis | komkommer | tomaat | ui
Alle vegetarische gerechten worden geserveerd met rauwkost salade en aardappelgarnituur.
Paddenstoelensaus | bruine & witte bonen | seizoensgroenten | vleesvervangers Teriyaki
Paprika | Ui | satésaus | atjar | seizoensgroenten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met rauwkostsalade, friet of gebakken aardappelen.
Gebakken | peperroomsaus | seizoensgroenten
Gebakken | charlotte-rode wijnsaus | seizoensgroenten
Medaillons | champignonroomsaus | seizoensgroenten
Varkenshaas | kipfilet | gemarineerd | satésaus | atjar | kroepoek
Varkens schnitzel | gepaneerd | gebakken
Gemarineerde spareribs | knoflooksaus
Gemarineerde spareribs | knoflooksaus
Gebakken | bieslookroomsaus | seizoensgroenten
Op de huid gebakken | gember-limoensaus | seizoensgroenten
Alle kindergerechten worden geserveerd met appelmoes en frites.
Vanilleroomijs | warme chocoladesaus | slagroom
Chocolade taart van amandel en mousse | karamel saus | slagroom
Hazelnootschuim | vanilleroomijs | mokkacrème
Crème brûlée taart | caramel ijs | slagroom
Vanille roomijs | slagroom
Diverse soorten kaas | appelstroop | toast
Vanille-ijs | kinderbeker | slagroom
Nectar Pedro Ximénez | Spaans | zoet | smaak v. noten, fruit en karamel | per glas
Irish | Spanish | Italian | Russian | French | Rudesheimer | Kiss on Fire
Muscat | fris | smaak v. rijp fruit met zoete kruiden | bloemig en kruidig flesje 375 ml